Petak, 22.03.2013.

16:06

Mišković ostaje u pritvoru do juna

Predsednik Delte Miroslav Mišković, njegov sin Marko i vlasnik Nibens grupe Milo Đurašković ostaće u pritvoru do 9. juna.

Izvor: Beta

Default images

Apelacioni sud danas je odbio žalbe odbrane Miškovića i Đuraškovića na rešenje o produženju pritvora, javlja Beta.

Apelacioni sud je 8. marta produžio za još tri meseca pritvor Miškovićima i Đuraškoviću, smatrajući da i dalje postoji opasnost od bekstva i uzimajući u obzir težinu krivičnog dela.

Kako je tada navedeno, po rešenju Apelacionog suda pritvor može trajati najduže do 9. juna 2013. godine. Miškovići u Đurašković su u pritvoru od hapšenja 12. decembra 2012. godine i oni su osumnjičeni za zloupotrebe desetina miliona evra u preduzećima za puteve.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

18 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

23 h

Podeli: