Ponedeljak, 28.02.2011.

23:09

Savatijević više nije u UO EPS-a

Radoslav Savatijević Kene, povezan sa zakupom mehanizacije i trgovinom ugljem u Kolubari, više nije član UO Elektroprivrede Srbije.

Izvor: B92

Default images

Kako je objavljeno u serijalu Insajdera "Prevara veka", Savatijević je povezan s firmama koje su privatnu mehanizaciju iznajmljivale Kolubari i otkupljivale ugalj od Kolubare.

Kako je u emisiji "Insajder debata" izjavio ministar energetike Petar Škundrić, Savatijević od pre par dana nije više član Upravnog odbora EPS-a. Ministar tvrdi da pre "Insajdera" nije znao ko je Savatijević.

Savatijević je u UO EPS postavljen na predlog koalicije SPS-PUPS-Jedinstvena Srbija.

Reprizu "Insajder debate" o Kolubari možete pogledati u utorak u 13 sati na Televiziji B92, kao i na našem Info kanalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

12 h

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

7 h

Podeli: