Ponedeljak, 08.02.2010.

16:56

Uskoro bez vina u plastici

Prodaja vina u plastičnim flašama, balonima i tetrapaku uskoro bi mogla da bude zabranjena, saopštila je Privredna komora Beograda.

Izvor: Tanjug

Default images

Konstatovano je da kvalitet vina najbolje čuva staklena ambalaža i pravilnicima će biti propisano da vino može da se prodaje samo u takvoj ambalaži, saopštila je Komora, pozivajući se na najave iz Ministarstva poljoprivrede.

U saopštenju se naglašava da vino u pet ili kartonskoj ambalaži nije opasno po zdravlje i da se zabrana upotrebe takve ambalaže ne donosi iz tog razloga, već samo zbog očuvanja ukusa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: