Ponedeljak, 27.06.2022.

12:08

Poplave u Turskoj napravile veliku štetu VIDEO

Obilne padavine uzrokovale su poplave i vodene bujice u severnoj turskoj provinciji Kastamonu, a najteža situacija je bila u distriktima Inebolu i Bozkurt.

Izvor: Beta

Poplave u Turskoj napravile veliku štetu VIDEO
EPA-EFE/SEDAT SUNA

Sinoćnji pljuskovi izazvali su izlivanje iz korita rečice Inebolu, što je uzrokovalo štetu na infrastrukturi, a poplavljena je i lokalna pijaca na kojoj se urušio pešački most, prenosi agencija Anadolija.

Poplavljeni su i brojni objekti, a nadležne službe su pozvale građane da se ne približavaju rečici i da ne otvaraju radnje. Zbog oštećenja infrastrukturne mreže, šire područje Inebolua ostalo je bez struje.

Slična situacija je i u distriktu Bozkurt, kroz koji protiče nabujala rečica Ezine.

Nadležne službe su na terenu i pomažu meštanima ugroženih naselja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

12 h

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

7 h

Podeli: