Subota, 07.12.2019.

08:00

Automobil prevrnuo minibus na Novom Beogradu

Nekoliko osoba povređeno je oko 23.30 sati na Novom Beogradu kada je jedan automobil udario u minibus na kružnom toku kod zgrade opštine.

Izvor: B92, Tanjug

Automobil prevrnuo minibus na Novom Beogradu
Foto: Luka Jevtiæ, Marko Stamenoviæ

Kako prenose mediji, sivi automobil je prolazio kružnim tokom, i pri velikoj brzini naleteo na minibus privatnog prevoznika.

Od siline udarca minibus se prevrnuo, a kolikom se brzinom kretao automobil govori i to da je kombi zabršio čak 30 metara daleko od kolovoza, dok je prednji deo putničkog vozila potpuno uništen.

Kako prenose pojedini mediji, automobil nije poštovao prvenstvo prolaza u kružnom toku i velikom brzinom je naleteo na minibus. Putnici su lakše povređeni, a vozač putničkog vozila zadobio je višestruke prelome, dok su ga vatrogasci izvadili iz smrskanih kola. Na sreću on nije životno ugrožen i prevezen je u bolnicu.
Foto: Luka Jevtiæ, Marko Stamenoviæ
Foto: Luka Jevtiæ, Marko Stamenoviæ

Sedam saobraćajnih nezgoda tokom noći

U Beogradu se u toku noći dogodilo sedam saobraćajnih nezgoda, u kojima je povređeno devet osoba, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

U nesrećama nije bilo teže povređenih, a neki su zbrinuti i na licu mesta. Hitna pomoć imala je noćas 99 intervencija, od kojih 22 na javnom mestu.

Među javnim intervencijama bilo je slučajeva pijanstva, kao i obračuna pesnicama. Za kućnu pomoć najviše su se javljali hronični bolesnici, osobe sa malignitetom i psihijatrijski bolesnici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: