Subota, 12.10.2019.

14:49

Uhapšena dvojica zbog 12 krađa i silovanja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požegi uhapsili su M.P. (22) i M.I. (22) iz okoline Požege.

Izvor: Tanjug

Uhapšena dvojica zbog 12 krađa i silovanja
Ilustracija: Depositphotos/ londondeposit

Oni su uhapšeni zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili jedanaest teških kradja, jednu kradju, a M.P. je osumnjičen i za krivično delo silovanja.

Sumnja se da su M.P. i M.I. u periodu od marta 2017. godine do decembra 2018. godine na području Požege provalili u više lokala, trgovinskih radnji, benzinskih stanica, kuća iz kojih su otuđivali novac, zlato, tehničku robu, kao i pištolj i automobil, koje su kasnije prodavali, saopšio je MUP.

Takođe osumnjičeni M.P. se tereti da je izvršio krivično delo silovanje nad sedamdesetsedmogodišnjom ženom iz okoline Požege.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Užicu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će nakon toga, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: