Petak, 11.10.2019.

18:08

Mančester: Napadač osumnjičen za terorizam

Čovek koji je uhapšen zbog napada nožem u tržnom centru u Mančesteru osumnjičen je za teroristički akt, prenele su agencije.

Izvor: Tanjug

Mančester: Napadač osumnjičen za terorizam
EPA-EFE/ Stringer

Britanska policija saopštila je da je uhapsila muškarca starog oko 40 godina, osumnjičenog da je više osoba ranio nožem u tržnom centru Arndejl.

U tom napadu povređeno je pet osoba, a ceo centar je evakuisan, prenosi BBC.

Hitna pomoć je saopštila da je primila poziv u 11.17 sati po lokalnom vremenu, a na društvenim mrežama pojavile su se fotografije i video snimci na kojima se vidi veliki broj policajaca u tržnom centru.

Jedan od svedoka opisao je muškarca koji je trčao po tržnom centru sa nožem u ruci i nasumice ubadao ljude.

Napad se desio u prizemlju tržnog centra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

18 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

23 h

Podeli: