Petak, 21.09.2018.

12:07

Urušava se vrtić u Zemunu: "Objekat se bukvalno razdvojio"

Vrtić "Pčelica Maja" u Novogradskoj ulici u Zemunu počeo je da se urušava, pišu Večernje novosti.

Izvor: B92, Večernje novosti

Urušava se vrtić u Zemunu:
Screenshot/Prva

Kako pričaju stanari ove ulice, koji skoro dva meseca imaju problem sa klizištem i napuklim kućama, pre dva dana u predškolskoj ustanovi pala su dva stuba.

Beogradski list navodi da stanari kažu da su čuli jak prasak u sredu uveče i da su sledećeg jutra videli da su se urušili stubovi u vrtiću i da se objekat “bukvalno radzvojio“.

Deca iz vrtića "Pčelica Maja" premeštena su u obližnju predškolsku ustanovu, čim su se, krajem jula, pojavile prve pukotine na kućama u Novogradskoj.

“Gradski Zavod za veštačenje je tada rekao da će vrtić biti srušen, a stanari još čekaju njihov izveštaj koji će utvrditi uzroke pukotina i katastrofalne štete u ovoj zemunskoj ulici“, navodi beogradski list.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

18 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

23 h

Podeli: