Subota, 22.07.2017.

22:14

Prekinuto emitovanje dnevnika na HRT-u

Tokom emitovanja dnevnika na Hrvatskoj radioteleviziji u subotu uveče je došlo do prekida koji je trajao oko 12 minuta, a televizija se izvinila gledaocima.

Izvor: Tanjug

Prekinuto emitovanje dnevnika na HRT-u
Foto: Gettyimages

Kako navodi Index.hr, Dnevnik HTV-a počeo je u 19 h, ali bez tona - emitovale su se u tišini najave priloga.

Dva minuta kasnije nestala je i slika koja se pojavila posle deset minuta, a tada se čuo i ton.

Potom se javnosti obratila urednica i voditeljka Mirjana Posavec:

"Poštovani gledaoci, dobro veče još jednom. Ovaj put javljamo se iz drugog studija. To su te male situacije koje se mogu dogoditi u emisijama uživo.Ovaj put dogodila se teška havarija u našoj tehnici zbog čega ponovno počinjemo s dnevnikom i prvim prilogom", objasnila je ona.

HRT je kasnije uputio izvinjenje gledaocima zbog prekida u emitovanju Dnevnika HTV.

"Zahvaljujući brzoj reakciji merodavnih službi, te uredničke i tehničke ekipe, emisija je u svega nekoliko minuta u celosti premeštena u studio dnevnih informativnih emisija Četvrtog programa Hrvatske televizije (HRT - HTV 4) iz kojega je uspešno nastavljeno njeno emitovanje", navodi se u izvinjenju.

Televizija se zahvalila gledaocima na razumevanju i zaposlenima na brzoj reakciji "zahvaljujući kojoj je u veoma kratkome roku omogućeno premeštanje emisije i njeno dalje nesmetano emitovanje".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

18 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

23 h

Podeli: