Utorak, 06.06.2017.

14:10

Tramp: Mediji iz petnih žila mrze što tvitujem

Predsednik SAD Donald Tramp smatra da "mejnstrim mediji" ulažu veliki napor kako bi ga sprečili da komunicira sa javnošću preko društvenih mreža.

Izvor: B92

Tramp: Mediji iz petnih žila mrze što tvitujem
Foto: Tanjug / AP

Tramp je, logično, ovu ocenu izneo na Tviteru i dodao da "mediji mrze to što on ima mogućnost da iskrenu i nefiltriranu poruku pošalje u javnost".

Tramp je novim tvitom nastavio svoj mali rat protiv velikih američkih medija, koji ga od trenutka stupanja na dužnost nimalo ne štede.

Demokratama naklonjeni mediji su i tokom kampanje bili izuzetno oštri prema Trampu, a "Hafington post" je čak u jednom trenutku i vesti o njegovim potezima preselio u zabavne rubrike uz ogradu da "to nije politika".

Na meti Trampa su redovno giganti kao što su "Njujork tajms" i CNN, ali i druge velike medijske kuće i TV mreže, a on ne preza od toga da ih redom optužuje da su "lažne vesti".

"Žao mi je društvo, ali da sam se uzdao u lažne vesti CNN, NBC, ABC, CBS, Vašington posta ili Njujork tajmsa, imao bih NULA šanse da uđem u Belu kuću", rekao je Tramp.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

8 h

Podeli: