Subota, 26.11.2016.

10:08

Vulin: Fidel je bio sa nama kada su padale bombe

Predsednik pokreta socijalista Aleksandar Vulin istakao je u telegramu saučešća da je smrću Fidela Kastra otišao poslednji veliki vođa 20. veka.

Izvor: Tanjug

Vulin: Fidel je bio sa nama kada su padale bombe
Tanjug

Fidel Kastro je bio prijatelj Srbije, prijatelj svakog slobodnog naroda, bio je sa nama kada su padale bombe i do poslednjeg trenutka nije prestao da podseća svet na zločin učinjen prema Srbiji, ističe Vulin.

"Svojim životom Fidel Kastro je dokazao da borba za slobodu malih naroda može da inspiriše i pokrene.

Svet je ostao bez čoveka čija reč se slušala i čiji san o društvu ravnopravnih i slobodnih je bio i jeste san svakog slobodnog čoveka.

Drugačiji, pravedniji svet je moguć ako nastavimo da živimo Fidelov san. Hasta siempre komadante", navedeno je u telegramu Vulina, saopštio je Pokret socijalista.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: