Ponedeljak, 18.02.2013.

19:58

"Brza primena dogovora sa Dačićem"

Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor izjavio je da očekuje što skoriju primenu dogovora, koji je u subotu postigao u Novom Sadu s premijerom.

Izvor: Tanjug

Default images

Dogovoreno je da se pojača policijska prisutnost na terenu, naročito u rubnim delovima naselja i u salašarskim i seoskim okruženjima, kako bi bila poboljšana imovinska i lična bezbednost ljudi, rekao je Pastor za Radio-televiziju Vojvodine.

Dogovoreno je i da “tamo gde je bilo konflikata sa mogućim elementima međunacionalnog sukobljavanja ubuduće bude prisutna i Žandarmerija, da to policijsko prisustvo na ulicama, u cilju prevencije, bude mnogo izraženije nego do sada što je bilo”, rekao je Pastor.

Pastor i Dačić su zajednički ocenili, kako je navedeno u saopštenju sa njihovog sastanka 16. februara u Novom Sadu, da treba preispitati postojeće odredbe kaznene politike koje se odnose na međunacionalne incidente, kao i da je neophodno ubrzati procesuiranje svih takvih slučajeva pred pravosudnim organima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: