Nova vest
Fudbal 4

17.6.2024.

0:27

Veljković: "Žao mi je što ih nismo pobedili" VIDEO

Srpski fudbaler Miloš Veljković kaže da je ekipa zaslužila makar bod za ono što je prikazala na utakmici sa Englezima na startu Eura.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport

Veljković: "Žao mi je što ih nismo pobedili" VIDEO

Engska je slavila golom Belingema u 12. minutu, bila je bolja u prvom poluvremenu, međutim u nastavku su se stvari potpuno preokrenule.


Srbija je imala inicijativu, igru do noge, pas, preciznost, ali ne i završnicu, pa je vođstvo ostalo na strani selekcije "tri lava".

"Mislim da smo loše počeli utakmicu, da smo loši bili sa loptom, možda i nismo dovoljno agresivni bili kada su oni imali loptu. Možda smo i pokazali preveliki respekt prema njima u prvih dvadeset minuta", nabraja razloge loše partije Srbije u prvih dvadesetak minuta Veljković.

"Posle toga smo sve bolje ušli u igru. Neki put smo dražli loptu stvarno dobro i stvorili neke šanse. Naravno da mi je žao što nismo pobedili. Mislim da smo na kraju zaslužlili barem bod. Bitno je da se počne bolje utakmica, da se uđe bolje i posle ne moraš da juriš rezultat sve vreme".

Ostaje, ipak, pozitivan utisak o igri Srbije, uprkos porazu. Igra u drugom poluvremenu hrabri pred dva presudna meča u grupi.

"Znači nam što smo odigrali na istom nivou, u nekim fazama smo bili i bolji. Znači to kako igraš i da igraš na nekom nivou, da igramo naš fudbal, tako da mislim da možemo igrom biti zadovoljni ali ne i rezultatom, time nismo zadovoljni", kaže Veljković.

Podeli:

Komentari 4

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu