Utorak, 09.08.2022.

18:40

Ministar Udovičić na javnoj raspravi o Predlogu strategije za mlade: "Važno nam je mišljenje mladih"

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić učestvovao je danas u Novom Pazaru na prvoj javnoj raspravi o Predlogu strategije za mlade u Republici Srbiji.

Izvor: B92

Ministar Udovičić na javnoj raspravi o Predlogu strategije za mlade:
Foto: Ministarstvo omladine i sporta

Reč je o Predlogu strategije za mlade za period od 2022. do 2030. godine.

”Danas, u Novom Pazaru, gradu mladih, na prvoj javnoj raspravi o Predlogu strategije za mlade, nastavljamo proces konsultacija sa mladima, sada i u direktnoj komunikaciji. Veoma nam je važno da u razgovoru sa njima čujemo šta misle i šta predlažu. Naš cilj je da omogućimo mladima u svim delovima naše Srbije da iznesu svoje mišljenje i time daju doprinos stvaranju nove Strategije za mlade. Uvek smo spremni da čujemo glas mladih, da otvoreno razgovaramo sa njima i da razmotrimo sve njihove sugestije i konstruktivne predloge. Aktivno učestvovanje predstavnika mladih u ovoj javnoj raspravi je ključno kako bismo razmenili mišljenja i iskustva, s jedinstvenim ciljem da zajedno kreiramo Strategiju za mlade u Republici Srbiji za period od 2022. do 2030. godine, baš po meri mladih”, izjavio je ministar Udovičić.

Nakon Novog Pazara, javna rasprava će biti održana u Užicu, Novom Sadu, Beogradu, Nišu i Kosovskoj Mitrovici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

8 h

Podeli: