Petak, 18.08.2000.

14:02

OSNIVA SE MEDIJSKA ORGANIZACIJA JUGOISTOCNE EVROPE

Izvor: B92

Default images
Osnivacka konferencija prve medijske organizacije za jugoistocnu Evropu (South East Europe Media Organisation - SEEMO), bice odrzana 17. novembra u Becu, saznaje FoNet medju inicijatorima ovog projekta. Osnovni cilj ove organizacije bice zastita i unapredjenje slobode stampe u drzavama jugoistocne Evrope. Pokretac SEEMO je Medjunarodni insitut za medije, osnovan pre 50 godina u Njujorku. Zamisljeno je da nova ogranizacija promovise medijski pluralizam, pruzanjem pravoremene nebirokratizovane pomoci medijima u regionu. SEEMO je zamisljen kao nevladina, neprofitna organizacija i mreza urednika i novinara novinskih agencija, stampanih i elektronskih medija iz Albanije, Bosne, Bugarske, Hrvatske, Jugoslavije, Grcke, Makedonije i Rumunije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: