Info

Sreda, 28.03.2012.

13:44

Milošević o svom sinu Marku

Pogledajte kako je nekadašnji predsednik SRJ i Srbije Slobodan Milošević govorio svojevremeno o svom sinu Marku.

Izvor: B92

Default images

Podsećanja radi, protiv Marka MiIoševića se vodi postupak pred Specijalnim sudom u Beogradu, zbog sumnji da je jedan od glavnih organizatora za šverc duvana u periodu od 1996. do 2001. godine.

Specijalno tužilaštvo pokrenulo je postupak u junu 2007. godine, a sud mu je odredio pritvor i za njim je raspisana crvena Interpolova poternica, koja je na snazi.

Sud u Požarevcu je nedavno, zbog zastarelosti predmeta, oslobodio Marka Miloševića optužbe da je naneo teške telesne povrede trojici požarevačkih otporaša.

Inače, Marko MIlošević ima status političke izbeglice u Rusiji, gde i boravi, kao i njegova majka Mirjana Marković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

17 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

22 h

Podeli: