Info

Utorak, 10.07.2012.

19:49

Dinkić: Ljajić verovatno u vladi?

Predsednik Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić objavio je da će u novu vladu verovatno ući lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić.

Izvor: B92, Beta

Default images

Da li će Rasim Ljajić ući u novu vladu Srbije - to pitanje je u utorak uveče bilo enigma za većinu informativnih redakcija, ali i članova društvenih mreža na internetu.

Celu priču je pokrenuo Mlađan Dinkić koji je na svom tviter profilu navodno objavio da će Rasim Ljajić ući u novu vladu, ali kada se ta vest pročula tog tvita više nije bilo.

Upravo zbog toga sve se pretvorilo u potragu za izgubljenim tvitom, a ne za informacijom da li će Ljajić zaista biti u novoj vladi.

Na tviteru su se pratioci Mlađana Dinkića pitali šta se desilo sa porukom u kojoj je potvrdio da će Ljajić biti deo vladajuće koalicije i da li je ona ili zašto izbrisana.
screenshot www.novimagazin.rs
Neki od njih su potvrđivali da su videli tu poruku, dok su drugi tražili dokaz. Srećom bilo je i onih koji su snimili ranije konverzacije i ponudili na uvid ono čemu su svedočili.

Na kraju uzbudljive večeri na tviteru, tokom koje su i neki komentari bili brisani, glavni dokaz je ponudio Novi magazin - koji je na vreme sačuvao tvit (slika) u kome lepo piše da će Rasim Ljajić verovatno biti član nove vlade.

Listu Danas su izvori iz vrha koalicije SNS-SPS-URS rekli da su "veoma velike šanse da će Rasim Ljajić ući u vladu, a ozbiljni razgovori traju već duže vreme", kao i da se spekuliše se da bi Ljajić u novoj vladi mogao biti ministar spoljnih poslova.

Komentarišući ovu informaciju Rasim Lajić je agenciji Beta rekao da njegov eventualni ulazak u vladu podrazumeva saglasnost Demokratske stranke. "Sa njima sam bio na listi i mislim da je fer da postoji njihova saglasnost", rekao je Ljajić i dodao da još nije razgovarao sa DS onjegov eventualnom učešću u novoj vladi.

Stranka Rasima Ljajića je na parlamentarnim izborima 6. maja učestvovala u koaliciji sa Demokratskom strankom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: