Nova vest
Fudbal 0

17.6.2024.

10:45

Stanojević ima tri prioriteta u prelaznom roku VIDEO

Novi-stari trener Partizana Aleksandar Stanojević izvršio je prozivku u Teleoptiku posle čega se obratio okupljenim novinarima.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Glavno pitanje se odnosilo na prelazni rok i pojačanja koja bi trebalo da stignu u Humsku.

"Plan je da 20. krenemo u Sloveniju. Imam dosta mladih igrača i želim da ih vidim. U poodmaklim smo pregovorima sa nekim igračima i očekujem ih uskoro. Želim da upoznam sve igrače. Neki klubovi žele naše mlade na pozajmicama, ali ja bih voleo da ih sve imam na pripremama. Prioritet u prelaznom periodu su štoper, levi bek i osmica", rekao je Stanojević.

Pred njim su pripreme sa timom, posle čega će imati jasniju sliku sa čime raspolaže.

"Prezadovoljan sam rivalima na pripremama. Imaćemo pravu sliku, mislim da nisu dugo bili jači rivali. Videćemo još samo za generalku. Sutra imamo prvi sastanak taktičke prirode, pa ću im tada po prvi put prezentovati šta od njih očekujem, timski i individualno. U Partizanu nije dovoljno samo pobeđivati, već i način na koji se to radi. Želimo da igramo atraktivno. Svakako, radićemo i na tome da zategnemo odbranu, ali su nam za to potrebna i neka pojačanja. Lakše je napraviti odbranu nego napad, u napadu je potrebna sinhronizacija i to je teško za trenera", dodao je Stanojević.

Stanojević je upitan i šta se promenilo u klubu u odnosu na njegov prethodni mandat.

"Meni je sve poznato, ali želeo bih da se nešto nadogradi. Ima 80 odsto novih igrača posle samo dve godine od kada sma otišao. To je velika promena. Moj stručni štab se promenio. Videćemo nove stvari i nadamo se dobrim stvarima. Igrači sutra imaju prvi sastanak taktičke prirode. Ovih dana ću pričati sa svakim šta očekujem pojedinačno", rekao je trener Partizana.

Otrkio i kakav Partizan očekuje u sledećoj sezoni.

"Partizan mora da bude takmičarski, da igra na rezultat. Nije dovoljno da samo pobeđuješ, mora da se zna i način. Očekujem disciplinovan i agresivan Partizan sa dosta intenziteta. Takav Partizan želim", dodao je Stanojević.

Reči je bilo i odlascima iz Humske.

"Mislim da ćemo da radimo na tome. Moramo da dovedemo neke igrače na tim pozicijama, a onda i da radimo na tome. Prvo to, a kasnije pravimo igru. Meni je lakše da napravim odbranu, nego napad. Odbrana je najlakši deo za trenera", zaključio je Stanojević.

Izvor: B92.sport

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu