Subota, 23.12.2017.

15:14

World of tanks 1.0!

Wargaming je danas na finalu World of tanks svetskog takmičenja najavio jednu od najvećih promena u igri i njen izlazak pod verzijom 1.0 koji se planira za mart naredne godine. U potpunosti je prerađen engine na kome funkcioniše World of tanks, tačnije razvijen je potpuno novi, grafička unapređenja su velika, najavljeno je 25+ ultra realističnih mapa koje su prerađene postojeće ili potpuno nove, zvuk je poboljšan a najbitnija informacija u svemu tome je da to nikako ne bi trebalo da se odrazi na performanse igre!

Izvor: Klanrur.rs, Miloš Hetleroviæ

World of tanks 1.0!
Foto: Wargaming

Novi engine u igri je nazvan Core i donosi veliki broj poboljšanja - napredan sistem osvetljenja, unapređen teren, voda koja će sada reagovati na tenkove i pucnje koji je pogađaju, drveće i žbunje koje će izgledati bolje i bolje reagovati na tenkove, novo nebo, kao i zaista impresivan sistem uništavanja objekata (pogledati video prezentaciju).

Čak više od 25 mapa će dobiti potpuno novi HD izgled, sve će izgledati mnogo bolje, ali će doći i do brojnih promena na samim mapama u skladu sa novim okruženjem.
Foto: Wargaming
Interesantno je da je pažnja obraćena i na muziku pa će sada svaka mapa imati svoju karakterističnu muziku koja će se dinamički menjati u zavisnosti od toga kako vaš tim stoji na terenu!

Najbitnije od svega je informacija da se nova grafika neće odraziti na performanse - Wargaming tvrdi da je novi engine toliko dobro optimizovan da će raditi jednako dobro kao i trenutni na svim računarima što kada uzmemo u obzir zaista impozantne promene jeste veliki uspeh. Toliko su uvereni u svoj proizvod da su spremili i posebnu enCore aplikaciju koju možete skinuti sa ove lokacije i istestirati vašu konfiguraciju za novu verziju igre.

Svakako nas mnoge interesantne stvari očekuju u World of Tanks u 2018. godini a kako se budu pojavljivale nove informacije mi ćemo vas blagovremeno obaveštavati!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: