Četvrtak, 09.03.2017.

18:24

FCS: RUR protiv X25 i Team Reject protiv Mistiga Crew

Večeras gledamo nastavak mečeva petog kola Fortuna Championship Series u kojem će mečeve igrati ekipe RUR Esports protiv X25 Esports i Team Reject protiv Mistiga Crew.

Izvor: nikola saviæ klan rur

FCS: RUR protiv X25 i Team Reject protiv Mistiga Crew
foto: Fortuna

RUR Esports vs X25 Esports

Obe ekipe su favoriti za prolazak u plej-of i znaju koliki su ulozi pred ulazak u ovaj meč. X25 Esports se nakon nezavršenog petog kola nalazi na trećoj poziciji sa 8 bodova, dok je RUR Esports odmah iza njih sa 6 bodova. Oba tima su pokazala veoma dobru igru u dosadašnjem delu Fortuna Championship Seriesa. Ukoliko bilo koji od ova dva tima odnese sva tri boda, već je biti jedan korak u plej-ofu, tako da nas sigurno očekuju veoma uzbudljivi mečevi. Obavezno pogledajte!

Team Reject vs Mistiga Crew

Trenutno ove dve ekipe dele petu poziciju sa po 4 boda i identičnim skorom 3-5. Pobeda bi bilo kojoj od ove dve ekipe donela preko potrebne bodove za beg iz opasne zone, i čak dala sasvim realne šanse u borbi za jedno od mesta koje vode u plej-of. U dosadašnjem delu takmičenja su obe ekipe pokazale da itekako mogu da odigraju veoma dobro, a večeras ćemo videti ko je od njih odlučniji u borbi za plej-of.

Mečeve ovih ekipa možete pratiti večeras sa početkom od 20:00 časova na Twitch kanalu: www.twitch.tv/fortunagamingtv

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

18 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

23 h

Podeli: