Ponedeljak, 24.06.2019.

19:20

Vučić u Kotežu: Država će nadoknaditi štetu ugroženim građanima

Izvor: B92, Prva

Vučić u Kotežu: Država će nadoknaditi štetu ugroženim građanima
Predsednik Aleksandar Vučić posetio je danas i građane Koteža koji su pretrpeli najveću štetu zbog nevremena i ponovio da će brzo, posle decenija mučenja, dobiti kanalizaciju, i poručio da je došao da kaže da im to lično garantuje.

Kazao je da će radovi početi krajem februara ili početkom marta i da će sva četiri naselja na levoj obali Dunava dobiti kanalizaciju - Borča, Ovča, Krnjača i Kotež.

Predsednik je, takođe, poručio da će država nadoknaditi štetu ugroženim građanima i da će narednih dana kod svih doći popisne komisije, iako država nema obavezu to da radi, pošto nije odgovorna za to što je neko betonirao i zatrpavao kanale smećem ili nije osigurao kuću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

17 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

22 h

Podeli: