Srbija

Četvrtak, 27.04.2017.

09:36

Svi bi da budu šefovi Pošte, izbegavaju Koridore

Za mesto direktora u 23 javna preduzeća nadmeće se oko 180 kandidata, prenosi Radiotelevizija Srbije.

Izvor: RTS, Tanjug

Svi bi da budu šefovi Pošte, izbegavaju Koridore
(Foto: Thinkstock.com)

Povodom najave ministra privrede Gorana Kneževića da će narednih dana biti imenovani direktori nekoliko javnih preduzeća, RTS navodi da najviše - 26 kandidata - želi u fotelju direktora "Pošte Srbije".

Na čelnu poziciju EPS-a prijavilo se 10 kandidata, dok za mesto prvog čoveka "Elektromreže Srbije" konkuriše devet, a više od polovine njih je iz redova zaposlenih u tom preduzeću.

Među najprimamljivijim funkcijama je i direktor "Nacionalnog parka", kaže RTS i dodaje da o tome ko će biti izabran odlučuje komisija Vlade.

Prema podacima do kojih je RTS došao, mimo očekivanja, nema velikog interesovanja za firme poput "Koridora Srbije" ili "Emisione tehnike".

Čak je i za čelnu poziciju "Srbijagasa", stiglo svega nekoliko prijava, među njima i aktuelnog direktora Dušan Bajatovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

22 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Podeli: