Srbija

Četvrtak, 25.07.2019.

14:05

Počelo krpljenje poslednje od tri pukotine na Koridoru 10 VIDEO/FOTO

Na deonici Koridora 10 od Caričine doline do tunela Manajle počela je sanacija poslednje od tri pukotine koje su se pojavile na gornjem sloju asfalta na putu.

Izvor: B92, Prva TV

Počelo krpljenje poslednje od tri pukotine na Koridoru 10 VIDEO/FOTO
Foto: Tanjug/Zoran Žestiæ

Izvođač radova na ovoj deonici, kompanija Integral inženjering izvinila se zbog pukotina, a tehnički direktor u ovom preduzeću Darko Milovanović ističe da su se u maju 2018. godine obavljani dodatni asfalterski radovi jer je kiša prekidala asfaltiranje.

"Prilikom izrade novog asfalta od mesta prekida asfaltiranja u narednih 100 metara događa se da hladnija masa koja stigne na gradilište, prosto, ne zadovolji ovaj saobraćaj, što smo mi mogli videti sada na terenu. I dakle, ova mesta će biti zamenjena adekvatnim slojem debljine četiri centimetra", rekao je Milovanović za vesti Prve TV.
Foto: Tanjug/Zoran Žestiæ
Foto: Tanjug/Zoran Žestiæ

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"To više ni Amerika ne može da spreči"

Napuštanje američkog dolara kao jedine valute za trgovinu naftom nije iznenađujući potez Saudijske Arabije, jer Rijad odavno razmišlja o tome, praktično od 2018. godine kada su SAD uvele prve sankcije Kini.

21:46

15.6.2024.

17 h

Svet

Vraćaju se u Rusiju?

Američki proizvođač bezalkoholnih gaziranih pića Koka-kola, koji je 2022. napustio rusko tržište, podneo je u aprilu ove godine tri zahteva za registraciju svojih najpoznatijih brendova "Koka-kola", "Fanta" i "Sprajt" u Rusiji.

7:54

15.6.2024.

1 d

Podeli: