Četvrtak, 12.07.2018.

10:31

Kako upravljati biznisom i novim projektima u doba digitalizacije

Digitalna transformacija jedan je od najvažnijih termina za sve koji žele da nastave da razvijaju svoj biznis u novom, sve bržem okruženju.

Izvor: B92

Kako upravljati biznisom i novim projektima u doba digitalizacije
(Foto: Thinkstock)

Kako biti konkurentan, da li ponuditi tržištu nešto novo, znati kako realizovati dobru ideju, kako upravljati poslom, kako biti lider, diktirati trendove, i šta znači siguran uspeh - samo su neka od pitanja o kojima preduzetnici razmišljaju.

Potrebne su mnoge promene, ali možda najpotrebnije jeste ohrabriti buduće preduzetnike da se međusobno sastaju, omogućiti im da steknu znanje, razmene iskustvo i dobiju odgovore na sva pitanja. Tu upravo nastupaju biznis inkubatori i radionice - da različitim resursima, uslugama, konsultacijama, materijalnom i nematerijalnom stručnom podrškom pomognu preduzetnicima da bolje upravljaju biznisom i novim projektima.

U okviru mts Biznis Hub radionice koja će se održati danas u mts Biznis centru u Novom Sadu, upoznaćemo se sa novom metodologijom vođenja projekata i biznisa "Lean Startup", koja obezbeđuje uštede troškova i vremena bez obzira na to iz koje industrije dolazite ili koliko je velika vaša kompanija.

Budite sa nama i sutra i prvi pogledajte šta su sve naučili učesnici radionice u Novom Sadu, kao i gde će se održati naredna edukacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

18 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

23 h

Podeli: