Srbija

Petak, 20.01.2017.

12:20

Snabdevanje gorivom u Srbiji je redovno

Uprkos tome što je najveći deo januara obeležen niskim temperaturama i zabranom plovidbe, srpsko tržište goriva bilo je uredno snabdeveno svim vrstama derivata.

Izvor: Bizlife

Snabdevanje gorivom u Srbiji je redovno
(Foto: Thinkstock.com)

Prema najavama meteorologa, predstoji nam još jedan ledeni talas, ali potrošači će i u narednom periodu moći da nađu sve vrste goriva bez ikakvih problema.

Naime, kako najavljuju iz NIS-a, koji na području Srbije upravlja najvećom mrežom benzinskih stanica, snabdevanje tržišta biće uredno uprkos nepovoljnim vremenskim prilikama i višednevnim niskim temperaturama. Iz te kompanije je rečeno i da se sve isporuke iz Rafinerije nafte Pančevo obavljaju normalno i da snabdevanje tržišta naftnim derivatima nije ugroženo.

"NIS je, kao odgovorna kompanija kojoj su potrošači na prvom mestu, obezbedio zalihe naftnih derivata u količinama dovoljnim da se podmire potrebe tržišta na duži vremenski period i ispune sve obaveze koje kompanija ima prema svojim kupcima“, naveli su iz NIS-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"To više ni Amerika ne može da spreči"

Napuštanje američkog dolara kao jedine valute za trgovinu naftom nije iznenađujući potez Saudijske Arabije, jer Rijad odavno razmišlja o tome, praktično od 2018. godine kada su SAD uvele prve sankcije Kini.

21:46

15.6.2024.

13 h

Svet

Vraćaju se u Rusiju?

Američki proizvođač bezalkoholnih gaziranih pića Koka-kola, koji je 2022. napustio rusko tržište, podneo je u aprilu ove godine tri zahteva za registraciju svojih najpoznatijih brendova "Koka-kola", "Fanta" i "Sprajt" u Rusiji.

7:54

15.6.2024.

1 d

Podeli: