Nedelja, 17.09.2017.

23:50

CS:GO - Novi balkanski okršaji – počinje VIP Adria liga!

Sledeće nedelje ćemo, pored Esport Balkan Lige, na programu imati još jedan regionalni CS:GO turnir.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

CS:GO - Novi balkanski okršaji – počinje VIP Adria liga!

Ambiciozni projekat u ESL i VIP organizaciji će svoju premijeru imati već za dva dana. Podsećamo, 4 tima su dobile pozivnice na CS:GO turnir, a to su Resistance, Binary Dragons, Squared i KlikTech. Pored toga, još 4 tima su svoje mesto izborili kroz kvalifikacione turnire, a to su ekipe Locastic, Project Lunacy, proWince i Ripple Esports.

Iako je turnir zamišljen kao pravi regionalni okršaj, interesantno je da pod srpskom zastavom igra čak 6 ekipa. Ipak, ta mesta su naše ekipe apsolutno zaslužile, jer su od četiri kvalifikaciona turnira, tri osvojili naši timovi.
Osam ekipa će biti raspoređene u dve grupe, gde će igrati međusobne BO3 mečeve. Grupna faza turnira će trajati 7 nedelja, a pobednici grupa idu direktno na LAN finale, koje će se održati u Zagrebu. Za preostala dva mesta u prestonici Hrvatske boriće se ekipe koje su na turniru zauzele 3-6 mesta. Nagradni fond iznosi 5 000 evra.

U utorak su na programu dva meča: od 19 časova igraju Resistance – Lunacy, dva sata kasnije ćemo gledati duel Ripple – proWince. Sutradan po istim satnicama, još jedan srpski duel, Squared igra protiv Binary Dragons, a kolo zatvaraju KlikTech i Locastic.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: