Srbija

Petak, 30.12.2016.

15:22

Akcija Pošte Srbije uspešno privedena kraju

Danas je u selu Vinča, u opštini Topola, otvorena 52. poštanska poslovnica u akciji "52 pošte za 52 nedelje".

Izvor: Beta

Akcija Pošte Srbije uspešno privedena kraju
(Foto: Thinkstock.com)

Poštu sa besplatnim internet kutkom u rad je pustio Srđan Jovanović, direktor Funkcije poštanske mreže. Naglasio je da će lako dostupne poštanske i platne usluge poboljšati život više od 2.100 žitelja Vinče i okolnih sela Plaskovac i Blaznava, a biće od velike koristi i za 71 pravno lice i privrednika iz ovog kraja.

Jovanović je rekao da je akcija Pošte Srbije "52 pošte za 52 nedelje”, pokrenuta je po ideji ministra u Vladi Srbije Milana Krkobabića, a postignutim rezultatima je pokazala da je jedna od najuspešnijih u istoriji Pošte dugoj 176 godina.

Dragan Jovanović, narodni poslanik i predsednik SO Topola, rekao je da je nova pošta najlepši poklon koji su meštani Vinče mogli da dobiju za nastupajuću 2017. godinu i izrazio zahvalnost Pošti Srbije što vodi računa o tome da i stanovnici u seoskim sredinama imaju usluge istog kvaliteta kao i meštani velikih gradova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"To više ni Amerika ne može da spreči"

Napuštanje američkog dolara kao jedine valute za trgovinu naftom nije iznenađujući potez Saudijske Arabije, jer Rijad odavno razmišlja o tome, praktično od 2018. godine kada su SAD uvele prve sankcije Kini.

21:46

15.6.2024.

11 h

Podeli: