Apps 0

15.06.2024.

12:16

WhatsApp unapredio aplikaciju: Evo šta je sve novo

WhatsApp je uveo neke novine u aplikaciju.

Izvor: B92

WhatsApp unapredio aplikaciju: Evo šta je sve novo
Diego Thomazini / Shutterstock.com

Podeli:

Ove inovacije uglavnom se tiču poziva, odnosno "Call" opcije na ovoj popularnoj platformi u Metinom vlasništu.

"Pozivanje je uvedeno na WhatsApp 2015. godine, i od tada ga unapređujemo uvođenjem grupnih poziva, videopoziva, itd", saopštio je WhatsApp pa je naveo šta je sve novo:

1. Deljenje ekrana sa zvukom: Idealno kada gledate film sa nekim - kad delite ekran i sliku, sada možete isto da učinite i sa zvukom.

2. Više učesnika: Sada, do 32 osobe mogu da učestvuju u video pozivu

3. Identifikacija govornika: Lako ćete moći da uočite ko govori u grupnom pozivu, jer je zvučnik automatski osvetljen i prvi je na ekranu

Takođe, iz WhatsApp aplikacije naglasili su da su nedavno uveli MLow kodek koji poboljšava stabilnost poziva. 

"Pozivi putem telefona poboljšani su unapređenom izolacijom od buke i eha, što olakšava razgovore u glasnik okruženjima, a video-snimci imaju veću rezoluciju kod onih sa dovoljno brzim internetom", stoji u saopštenju.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Izbija novi rat? "To je jedino rešenje"

Dok je celi svet i dalje fokusiran na dešavanja u Ukrajini, ali i na područje Gaze, tenzije na severu Afrike, zbog teritorije Zapadne Sahare, i dalje su prisutne, a pripadnici pokreta za nezavisnost ističu kako je rat jedino rešenje.

11:06

23.7.2024.

1 d

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

22 h

Podeli: