Sreda, 15.01.2014.

07:21

Sledi malo svežiji period

U Srbiji će ujutro po kotlinama jugozapadne i južne Srbije biti slab mraz i magla, a tokom dana očekuje se umereno i potpuno oblačno, mestimično sa kišom.

Izvor: Tanjug

Default images

Krajem dana na višim planinama kiša će preći u sneg, a u Negotinskoj Krajini je moguća pojava poledice, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti slab i umeren, južni i jugoistočni, ujutro i pre podne u košavskom području povremeno i jak, tokom dana u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura iznosiće od minus tri do četiri, u košavskom podrucju oko sedam, a najviša od pet do 10, u Timočkoj Krajini oko dva stepena.

I u Beogradu će danas biti pretežno oblačno, povremeno sa kišom, a tokom noći očekuje se prestanak padavina. Vetar će biti umeren, ujutro povremeno jak, jugoistočni, tokom dana u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura iznosiće oko pet, najviša oko devet stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 22. januara, u četvrtak ujutro iznad većeg dela biti pretežno oblačno, na istoku i jugoistoku sa slabom kišom, a na višim planinama sa snegom. Na severu biće pretežno sunčano, a tokom dana prestanak padavina i razvedravanje očekuje se i u ostalim krajevima.

U petak biće pretežno sunčano, posle podne očekuje se naoblačenje sa severozapada. Od subote do ponedeljka biće malo i umereno oblačno i vetrovito, ponegde sa slabom kišom, uglavnom na severu i zapadu. Zatim će do kraja perioda preovlađivati oblačno i svežije, mestimimično sa kišom, na višim planinama sa snegom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: