Subota, 01.10.2016.

11:04

Prijem profesionalnih vojnika u Specijalnu brigadu

Ministar odbrane Zoran Đorđević doneo je odluku da popuni upražnjena radna mesta profesionalnih vojnika na određeno vreme u Specijalnoj brigadi.

Izvor: Beta

Prijem profesionalnih vojnika u Specijalnu brigadu
Foto: Thinkstock

To će biti učinjeno neposrednim prijemom vojnika u rezervi, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Kako se navodi, to je novi pristup u popuni upražnjenih mesta u Specijalnoj brigadi, što se do sada činilo javnim konkursom i neposrednim prijemom vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka.

Vojnici koji mogu da uđu u Specijalnu brigadu moraju da ispunjavaju određene uslove - da su državljani Srbije, da imaju manje od 30 godina i da su odslužili vojni rok sa oružjem, a rok za podnošenje prijave je 17. oktobar.

Prijave se mogu podneti u Specijalnoj brigadi, kasarna "Aerodrom" u Nišu, kao i kasarni "Rastko Nemanjić" u Pančevu, a nakon odabira sa kandidatom će biti zaključen ugovor o radu na određeno vreme, koji će važiti od 1. marta 2017. godine, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: