Sreda, 09.08.2023.

10:17

Veliki požar u Francuskoj: Najmanje devet osoba poginulo

Najmanje devet osoba poginulo je danas u požaru koji je zahvatio kuću za odmor za odrasle osobe sa invaliditetom na severoistoku Francuske.

Izvor: Tanjug

Veliki požar u Francuskoj: Najmanje devet osoba poginulo
EPA-EFE/Guillaume Horcajuelo

Za još dve osobe se i dalje traga.

Iz kuće je evakuiano 17 ljudi, među kojima i jedna osoba sa teškim telesnim povredama koja je prebačena u bolnicu, prenosi AP.

Požar je izbio rano jutros u kući od 500 kvadratnih metara u koju su smešteni stari koji su došli na odmor iz Nansija.

Kuću za odmor u Vincenajmu, blizu Kolmara, iznajmilo je jedno francusko udruženje koje se brine o starim ljudima s posebnim potrebama Ka mestu požara uputila se i premijerka Francuske Elizabet Born.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

10 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

15 h

Podeli: