Vučić čestitao šeiku Mohamedu Bin Zajedu

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je vladaru Abu Dabija šeiku Mohamedu bin Zajedu Al Nahjanu izbor za novog predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Izvor: Tanjug
Podeli
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Mohamed bin Zajed Al Nahjan novi predsednik Ujedinjenih Arapskih Emirata

"Ekselencijo, poštovani prijatelju, želim da vam uputim najsrdačnije čestitke na izboru za ovu najodgovorniju od svih dužnosti, uveren da ćete svojom mudrošću i iskustvom nastaviti da vodite vaš narod putem mira i svakog dobra i napretka", naveo je Vučić i nastavio:

"I u vremenima najveće tuge i izazova, život nas uči da moramo da nastavimo časnim putem slavnih prethodnika i predaka. Na tom putu nas uvek čekaju brojne obaveze i iskušenja, čineći uspon mnogo težim, ali i svaku pobedu i uspeh - mnogo većim i sjajnijim."

Vučić je rekao da je, "poznajući njegovu odlučnost, smirenost u donošenju odgovornih odluka i vrhunsko znanje nastalo na iskustvu u teškim vremenima, siguran da će voditi svoj narod u još bolju i perspektivniju budućnost", saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika republie.

"Koristim ovu priliku da vas još jednom uverim da ćete na tom putu i dalje imati Srbiju kao pouzdanog partnera i, pre svega, kao prijatelja koji ne uzmiče ni onda kada mnogi odustaju ili okreću leđa. Uz najbolje želje za svaku ličnu i državničku sreću i uspeh, primite, Ekselencijo, izraze mog najdubljeg uvažavanja", navodi se u poruci predsednika Vučića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 59 idi na stranu