Italijan ponovo udara? Lažni nalog Borisa Miloševića proglasio mrtvim Stjepana Mesića

Na Tviteru se sa lažnog naloga Borisa Miloševića pojavila lažna informacija da je bivši predsednik Hrvatske Stjepan Mesić umro.

Izvor: B92

Sreda, 05.08.2020.

14:48

Italijan ponovo udara? Lažni nalog Borisa Miloševića proglasio mrtvim Stjepana Mesića
Twitter/Printskrin

Izgleda da i ovog puta iza ovakve informacije stoji italijanski novinar Tomazo Debenedeti. U jednom od tvitova sa pomenutog naloga to je i napisano. Nalog je, kao i sami postovi, u međuvremenu uklonjen.

Mesić je poslednji predsednik Predsedništva SFRJ i jedini političar koji je bio predsednik države, predsednik vlade i predsednik parlamenta u Republici Hrvatskoj.

U februaru ove godine, takođe sa lažnog naloga koji je napravio ovaj italijanski novinar objavljeno je da je umro srpski general Ratko Mladić.

Podsetimo, Boris Milošević se danas nalazi u Kninu, gde prisustvuje obeležavanju 25. godišnjice akcije "Oluja".

"Poštujemo sve žrtve, bez obzira na nacionalnost. Sećanja na žrtve trebamo poštovati. Emocije su još sveže. Čuo sam poruke pomirenja, mira i budućnosti, i tako smatram i svoj dolazak, kao zalog za buducnost", rekao je Milošević novinarima u Kninu po završetku manifestacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: