Utorak, 09.09.2003.

14:46

Od nedelje Jat leti za Njujork, a uskoro i za Sarajevo, Ohrid i Dubrovnik

Izvor: FoNet

Default images

Kompanija Jat Ervejz, direktnim letom od Beograda za Njujork, posle pauze od 11 godina, u nedelju će obnoviti saobraćaj na toj relaciji. Generalni direktor Jata Predrag Vujović rekao je na konferenciji za novinare u utorak da će avioni uzbekistanske avio kompanije tipa boing 767-300, sa beogradskog aerodroma poletati dva puta nedeljno i to nedeljom i četvrtkom. Vujović je najavio i uvođenje leta za Sarajevo i Ohrid, kao i povećanje broja letova za Tripoli, Damask i Kairo. On je rekao da očekuje skoro potpisivanje međudržavnog sporazuma Srbije i Crne Gore sa Hrvatskom, i najavio da će samim tim od idućeg leta biti uveden let za Dubrovnik. Prema njegovim rečima, u Jatu se ozbiljno razmišlja o ukidanju letova za Crnu Goru, zbog isplativosti, ali i neizmirenih obaveza crnogorskog partnera i nepoštovanja postignutih sporazuma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

21 h

Podeli: