Vrhovni sud odbacio zahteve za izuzeće Kljajevića

Izvor: B92

Petak, 13.02.2004.

16:06

Default images

Vrhovni sud Srbije odbacio je u petak "kao nedozvoljene" zahteve za izuzećem predsednika Okružnog suda u Beogradu Radoslava Baćevića i sudije Marka Kljajevića, koji predsedava većem na suđenju optuženima za ubistvo premijera Srbije Zorana Đinđića. Ovakva odluka Vrhovnog suda omogućiće nastavak suđenja, pošto su advokati odbrane početkom nedelje zatražili da Kljajević bude suspendovan zbog navodne povezanosti sa kriminalnim "zemunskim klanom", čiji se pripadnici optužuju za učešće u ubistvu Đinđića.

"Zahtev za izuzeće predsednika Okružnog suda u Beogradu koji je podnet na dan održavanja glavnog pretresa 9. februara 2004. odbačen je, jer zahtev za izuzeće predsednika suda zbog sumnje u nepristranost postupanja ovlašćena lica mogu podneti najkasnije u roku od pet dana od dana prijema poziva na glavni pretres", navodi se u obrazloženju presude Vrhovnog suda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: