Petak, 31.01.2020.

19:36

"Niko nije naduvan iako je puno trave", MUP Hrvatske odgovorio službeno

Hrvatska policija se na svom službenom profilu na Tviteru pohvalila kako "misli ozbiljno s poslom" i navela šta su sve uradili tokom januara, piše Index.

Izvor: index.hr

Ilustracija: Deposit photos/Chabala

"Hrvatska policija misli ozbiljno! Godina je tek počela, a mi smo nastavili sa zaplenama", poručili su uz fotografije.

Njihova je objava uključivala zaplene velikih količina marihuane, a korisnicima nije dugo trebalo da ih počnu, kako piše Indeks, malo zezati. "To znači 525 kilograma marihuane i sedam laboratorija? Jesam li ja naduvan ili vi?", pitao ih je jedan korisnik koji se potrudio izbrojati količinu marihuane i laboratorija koje su policajci naveli u odvojenim stavkama.

Nije dugo trebalo da mu stigne odgovor.

"Nitko nije naduvan iako je puno trave. Navodili smo najvažnije slučajeve. Vaša matematika je u redu. Hvala sto nas pratite", napisali su i dodali plavo srce.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: