Četvrtak, 28.05.2020.

16:33

BiH otvara granicu: Samo tri države na spisku

Savet ministara BiH odlučio je danas da otvori granice ka Srbiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori, a od 1. juna i aerodrome u BiH.

Izvor: Tanjug

BiH otvara granicu: Samo tri države na spisku
Depositphotos/Tatiana53

Predsedavajući Zoran Tegeltija je saopštio da se odluka odnosi samo na ulazak građana Hrvatske, Srbije i Crne Gore, a s obzirom na to da je epidemiološka situacija u regionu poslednjih dana sve stabilnija, rekao je Tegeltija.

Aerodromi u Sarajevu, Tuzli i Mostaru se otvaraju od 1. juna za međudržavni saobraćaj uz poštovanje određenog režima, preneli su sarajevski mediji.

Tegeltija je kazao da se ova mera odnosi i na državljane Crne Gore i pored toga što ta zemlja, kako je rekao, nema sličan tretman prema građanima BiH.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: