Utorak, 22.02.2022.

21:36

Novine: "Kako je Vladimir Putin iznenadio lidere Zapada"; "Pandemija neznanja kad prođe korona"

Dnevne novine za 23. februar se bave raznim aktuelnim domaćim i inostranim temama, a naročito sukobom u Ukrajini.

Izvor: B92

Novine:

"Politika" se na svojoj naslovnoj strani bavi krizom u Ukrajini: "Kako je Vladimir Putin iznenadio lidere Zapada", ali i posetom presednika Srbije Monaku: "Vučić: Ne odustajemo od prijatelja".
"Blic" na naslovnoj strani donosi takođe priču o krizi u Ukrajini: "Putin kroji granice i priziva rat u Evropi", ali se bavi i još uvek aktuelnom pandemijom koronavirusa: "Lekari: Koje mere da ukinemo kad se ni jedna ne poštuje?"
"Večernje novosti" se bave ukrajinskom krizom i posledicama priznavanja nezavisnosti dve pobunjeničke republike na istoku Ukrajine: "Putin šalje trupe u Donbas, Zapad njemu sankcije", ali se bavi i posledicama pandemije koronavirusa na obrazovanje: "Pandemija neznanja kad prođe korona".
"Srpski Telegraf" donosi priču o izazovima koje pred Srbiju donose događaji u Ukrajini: "Vučić: Ono što je srcu drago može da nas odvede u ambis", kao i o napadu na načelnika Interpola: "Dijanini prljavi policajci pretukli načelnika Interpola"
Dnevni list "Kurir" donosi analizu situacije u Ukrajini: "Putin želi obnovu imperije", kao i detalje tragedije u Rušnju: "Pomračen um".
"Alo" se bavi situacijom u Ukrajini i šokom na Zapadu: "Putin šokirao ceo svet", kao i jezivim slučajem nasilja nad detetom u Smederevu: "Majka ju je podvodila, a otac silovao".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: