Utorak, 13.08.2019.

09:19

Aerodrom u Hongkongu radi na uspostavljanju saobraćaja

Rukovodstvo aerodroma saopštilo je da sa partnerima radi na što skorijem ponovnom uspostavljanju normalnog funkcionisanja.

Izvor: Tanjug

Aerodrom u Hongkongu radi na uspostavljanju saobraćaja
Ilustracija: Depositphotos/mike_kiev

Rukovodstvo je u saopštenju navelo da je videlo javne pozive za ove demonstracije, ali da sa poslovnim parterima radi na tome da se aviosaobraćaj na aerodromu postepeno normalizuje, prenosi Rojters.

Aviosaobraćaj na aerodromu u Hong Kongu obustavljen je juče, nakon što su demonstranti u petak mirno zauzeli terminal za dolaske.

Britanska agencija navodi da su sve snažniji protesti gurnuli Hongkong, koji je pod kineskom upravom, u najozbiljniju krizu u više decenija i da predstavljaju ozbiljan izazov za Peking.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: