Subota, 08.01.2022.

19:40

Objavljen šablon pisma za australijskog premijera: "Pustite Đokovića inače neću glasati za Vas"

Mitropolija australijsko-novozelandska SPC danas je pozvala sve vernike u Australiji da srpskom teniseru pruže podršku.

Izvor: Tanjug

Objavljen šablon pisma za australijskog premijera:
FOTO: Profimedia

I to elektronskim pismom na adresu australijskog premijera Skota Morisona u kojem se traži da se Ðoković omah pusti i da se okonča, kako se navodi, ovaj politički obračun.

"Mir Božji - Hristos se rodi! Pozivamo sve verne da pružimo podršku Novaku Ðokoviću time što ćemo iskoristiti obrazac koji vam u prilogu dostavljamo, a koji treba da se u vidu elektronskog pisma uputi na adresu premijera Australije. Ova borba nije samo borba protiv nepravedne hajke i stigamtizacije prvog reketa sveta, već borba za slobodu i dostojanstvo čoveka koja je, kao nikada pre, danas ugrožena, a na koju je Novak jasno ukazao zauzimanjem svoga stava", navodi se u saopštenju Mitropolije. U nastavku objave na Fejsbuku, Mitropolija je zamolila da se iskoristi napravljeni šablon i da se pošalje premijeru Australije elektronskim putem.

"Dragi Skote Morisone, ja sam Australijanac i želim da vas obavestim načinom na koji ste vi i vaša vlada tretirali svetskog broja jedan i devetostrukog osvajača Australijan opena. Zahtevam da odmah pustite Ðokovića i okončate ovaj politički obračun. Ukoliko se ovaj debakl ne okonča vrlo brzo, možete računati da na sledećim izborima neću glasati za vas", dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: