Četvrtak, 20.02.2020.

12:47

Sastavlja se spisak ubijenih u masakru u Nemačkoj: Među žrtvama i osoba sa Balkana VIDEO

Među žrtvama terorističkog napada na jedan nargila bar u nemačkom mestu Hanauu je i jedan bosanski državljanin, objavio je turski dnevnik "Hurijet".

Izvor: B92, Tanjug

Sastavlja se spisak ubijenih u masakru u Nemačkoj: Među žrtvama i osoba sa Balkana VIDEO
Tanjug/AP Photo/Michael Probst

Prema izjavama svedoka, napadač je najpre pucao na tri turska gosta, a potom i na konobara. Zatim se uputio ka nargila baru "Arena", u kome je ubio jednog 20-godišnjeg Turčina, jednog 20-godišnjeg Bosanca i konobaricu iz Poljske.

Napad je nemačko tužilaštvo okarakterisalo kao teroristički čin, jer se sumnja da je ubica, koji je nakon masakra u kom je stradalo devet ljudi, ubio sebe i majku - ekstremni desničar.

Pročitajte još i:

- Odmotava se klupko masakra u Nemačkoj: Zna se ko je ubica i šta je poručio FOTO/VIDEO

- Pucnjava u Nemačkoj: Mediji prebrojavaju mrtve VIDEO

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: