Ministarka: Nekima se neće dopasti, uvodimo kamere na koridorima

Ministarka građevine Zorana Mihajlović je najavila da će do kraja sledeće nedelje biti postavljene kamene na svim gradilištima na koridorima 10 i 11.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 25.01.2019.

19:43

Ministarka: Nekima se neće dopasti, uvodimo kamere na koridorima
(Foto: Thinkstock)

Kako je rekla, cilj je da se ubrzaju radovi.

"Mi ćemo do kraja sledeće nedelje imati poputno novu stvar na gradilištima, što nije bio slučaj do sada, nekima se to baš neće dopasti, imaćemo video nadzor na svim gradilištima Koridora 10 i Koridora 11 i to 24 sata dnevno", rekla je Mihajlovićeva novinarima.

Kako je rekla, svi ćemo tako moći da vidimo kako se radi i da li se radi.

"Mislim da će to mnogo pomoći, da ne moramo da razmišljamo da li je neko nešto uradio ili nije", dodala je Mihajlovićeva.

Naglasila je da će to pomoći da što pre završimo koridore. Kada je reč o obilasku koridora početkom godine, što je ranije najavila, Mihajlovićeva je rekla da će uskoro ponovo posetiti gradilište, ali nije htela da otkrije koje, jer želi da to bude iznenađenje.

Dodala je da će auto-put u Grdeličkoj klisuri biti uskoro završen, kao i na istočnom kraku Koridora 10 i da se sada radi na preostalim kritičnim tačkama

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: