Život

Četvrtak, 13.12.2012.

14:22

Hteli da ubiju i kastriraju Bibera

Američka policija razotkrila je zaveru tri muškarca koji su želeli da kidnapuju, kastriraju i ubiju tinejdžersku pop senzaciju Džastina Bibera i njegovog telohranitelja – zbog nagrade koja je iznosila 2.500 dolara za svaki njegov testis.

Izvor: B92

Default images

Čovek koji trenutno služi zatvorsku kaznu od 978 godina zbog silovanja i ubistva navodno je angažovao dva druga muškarca iz Novog Meksika da kidnapuju Bibera dok je zbog svojih koncerata bio u Njujorku.

Osuđeni ubica, Dejna martin, navodno je angažovao Marka Stakea i njegovog nećaka Tanera Ruanu da obave prljav posao, sudeći po novinskoj stanici KRQE-TV iz Albukerkija.

Martin, koji poseduje tetovažu Džastina Bibera na nozi, navodno je opsednut osamnaestogodišnjim pevačem iz Kanade.

Dva osumnjičena trenutno su u pritvoru nakon što je Stak uhapšen u Vermontu zbog postojeće poternice, a Ruan zbog „alata za ubistvo“ i baštenskih makaza koji su pronađeni u njegovom automobilu.

Nakon ovih hapšenja, Martin je sve priznao policiji i otkrio neke od bizarnih zahteva poput šare kravate kojom je Biber trebao da bude udavljen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

12 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

17 h

Podeli: