Život

Utorak, 02.10.2012.

09:56

Da li biste pili viski sa ženskih grudi?

Nemačka kompanija alkoholnih pića G-Spirit plasirala je ograničenu liniju vodke, ruma i viskija koji su sipani u flaše preko golih grudi glamuroznih „Plejboj zečica”.

Izvor: B92

Default images

Za kampanju su korišćene grudi mađarskih „Plejboj zečica” Alekse Varge, Amine Malakone i Evelin Aubert. One će ukupno „rasuti” po 2.500 l ruma, viskija i vodke a njihove slike naći će se na svakoj boci.

Cena po flaši je između 150 i 180 dolara, jer iz kompanije smatraju da je reč o retkoj privilegiji.

Za one koji će možda dovesti u pitanje ovu ideju, G-Spirit je objasnio na svom veb sajtu šta stoji iza nje:

„Primetili smo da nije samo ukus taj zbog koga u potpunosti uživate u nekom piću... Za nas je to i erotizam lepe žene. Da bismo usavršili ukus pustili smo da svaka kap naših pića pređe preko grudi posebnog tipa žene, specifičnog za određenu vrstu žestine”.

Iako će neki pomisliti da je ovaj koncept pomalo nehigijenski, G-Spirit ističe da je sve urađeno u skladu sa pravilima Ministarstva zdravlja. 

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: