Život

Utorak, 03.04.2012.

11:09

Brus Vilis dobio još jednu kćerku

Američki glumac Brus Vilis postao je po četvrti put tata.

Izvor: Tanjug

Default images

Kako javljaju američki mediji, njegova supruga, dizajnerka i manekenka Ema Heming, rodila je u nedelju u Los Anđelesu kćerku koja će se zvati Mejbel Rej Vilis.

Vilisov predstavnik za štampu je izjavio da je par presrećan i da su "mama i beba zdrave i da se dobro osećaju". To je prvo dete za 57-godišnjeg Vilisa i 33-godišnju Heming koji su se venčali 2009.

Zvezda kultnog serijala "Umri muški" ima tri odrasle kćerke iz prethodnog braka sa glumicom Demi Mur - Ramer (23), Skaut (20) i Talulu (18).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: