Tehnopolis

Sreda, 27.07.2011.

08:51

WP Mango krenuo ka proizvođačima

Na zvaničnom Windows Phone blogu objavljeno je da je najnovija verzija Windows Phone operativnog sistema, kodnog imena Mango, ušla u RTM fazu (Released to Manufacturing), odnosno da je kod predat proizvođačima uređaja koji će raditi na ovoj platformi.

Izvor: B92

Default images

Osim tih novih uređaja koji će raditi na Mangu, i korisnici uređaja na WP7 platformi, moći će da pređu na novu verziju ove jeseni, obećavaju iz Microsofta.

"Ne možemo da dočekamo da Mango dođe u vaše ruke kako biste mogli da isprobate sve nove funkcionalnosti i javite nam svoje utiske i ideje", navodi se na pomenutom blogu.

Mango je zvanično predstavljen u maju ove godine , a sa sobom donosi integraciju popularnih društvenih mreža, Twittera i LinkedIna, bolju integraciju sa Facebookom, mobilni Internet Explorer 9, mogućnost unošenja poruka glasom, takozvane "hands-free" poruke, i još stotine drugih poboljšanja.

Prvi uređaji koji bi trebalo da se pojave na ovoj platformi su oni koji stižu iz Nokije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

13 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

18 h

Podeli: