Petak, 13.07.2012.

14:46

Niški Radnički traži pojačanja

Trener Radničkog iz Niša Aleksandar Ilić rekao je da su njegovom klubu potrebna prava pojačanja za početak Superlige Srbije.

Izvor: B92, Beta

Default images

"Pregovaramo sa Nikolom Lukićem, Dušanom Kolarevićem i Branislavom Vukomanovićem. Želja mi je da dovedemo Miloša Živkovića koji je ovde na probi. Meni trebaju prava pojačanja. Planiramo da dovedemo štopera i špica", rekao je Ilić, a preneo zvanični sajt kluba.

Lukić je prošlu sezonu proveo u Metalcu iz Gornjeg Milanovca, Kolarević u OFK Beogradu, a Vukomanović u ekipi Kastrioti iz Albanije.

Trener Nišlija je dodao da bi definitivna pojačanja i tim na koji će se računati u predstojećoj sezoni trebali biti poznati do ponedeljka.

U Radnički su do sada došli Milutin Ivanović iz Jagodine, Stevan Stefanović iz Sinđelića i Marko Zdravković iz austrijskog Medera.

Klub je u letnjem prelaznom roku napustilo devet igrača, a Ilić je rekao da želi da zadrži najboljeg strelca kluba u prošloj sezoni Ivana Pejičića, koji je prošle sezone u Prvoj ligi Srbije postigao 13 golova.

"Ivanu Pejčiću smo ponudili bolje uslove nego prošle sezone. Očekujem njegov odgovor", rekao je Ilić.

Radnički u prvom kolu Super lige gostuje 11. avgusta Novom Pazaru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

9 h

Podeli: