Kultura

Četvrtak, 22.12.2011.

11:10

Mračni vitez "zapalio" veb

Reakcije fanova Betmena na novi trejler željno iščekivanog filma „The Dark Knight Rises” (Uspon Mračnog viteza) kreću su se od euforije do filozofskih komentara nakon što su na netu „procurili” prvi kadrovi.

Izvor: B92

Default images

Drugim rečima, euforija se kao virus proširila zajednicom filmofila. „'The Dark Knight Rises' neće da bude veliki, on će da ostvari takav uspeh na blagajnama koji Holivud još nije video, uključujući i 'Avatar'”, napisao je na svom Twitter nalogu reditelj Džo Karnahan (Joe Carnahan).

Mnogi komentatori su primetili da najnovija avantura Čoveka-šišmiša izgleda kao da je pozajmila stranicu iz pokreta Occupy Wall Street. Nekoliko dijaloga koji su se mogli čuti upravo su odzvanjali ovakvim političkim tonovima.

„Nolanov tim je jasno stavio do znanja da 'The Dark Knight Rises' neće biti ‘priča za laku noć’. Biće zabavno videti ep o superheroju sa političkim nabojem koji stiže u bioskope 20. jula, mesec dana pre nacionalnih konvencija Demokarata i Republikanaca”, napisao je Džef Džensen (Jeff Jensen) za Entertainment Weekly.

Ogromna većina ljubitelja Betmena je oduševljena dvominutnom najavom filma i veruje da će to biti ostvarenje dostojno nastavka „Mračnog viteza” (Dark Knight) iz 2008.

„Mislim da bi posle ovoga trebalo da prestanu da snimaju filmove o Betmenu. Stvarno, više neće imati smisla...”, napisao je Migel Konsesisao (Miguel Conceicao), student marketinga, na svom Twitter nalogu.

Kristijan Bejl (Christian Bale) je, inače, nedavno najavio da više neće tumačiti Betmena.

Iako trejler ne otkriva mnogo od zapleta, spektakularna eksplozija fudbalskog terena mnogima je dala dovoljan razlog da požele da pogledaju film.

„Nolan je u ova 2 minuta bez po muke rekao više nego M. Bej za nekoliko sati trudeći se iz petnih žila”, smatra novinar i pisac Čarli Berens (Charlie).

 

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

13 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

18 h

Podeli: