Petak, 18.11.2022.

18:16

Regionalna game dev konferencija Play!Con po prvi put UŽIVO – Vidimo se na Games.conu!

Pred nama je peto izdanje Play!Cona, domaće gejming konferencije koja će se po prvi put u svojoj istoriji održati u offline formatu. Dvodnevni događaj zakazan za 26. i 27. novembar možete posetiti u Hali 2 Beogradskog sajma, u okviru najvećeg festivala pop kulture i gejminga na Balkanu – Games.cona!

Izvor: RUR

Regionalna game dev konferencija Play!Con po prvi put UŽIVO – Vidimo se na Games.conu!
Foto: Play!

Kao i prethodnih godina, posetioce Play!Cona očekuje niz predavanja, interesantnih panela i intervjua sa developerima sa domaće game dev scene. Veterani game developmenta sa naših prostora razgovaraće o raznim temama vezanim za razvoj video igara, kao i o projektima na kojima trenutno rade. Posetioci konferencije će takođe imati priliku da vide gejmplej odabranih projekata, kao i da iz prve ruke čuju komentare developera lično.

Na Play!Con Winter 2022 prezentovaće Aleksandar Jovanović, koji će nam dati uvid u Code Alkonost, novi projekat njegovog tima Remote Human. Na konferenciji će učestvovati i Kristina Mitrović iz tima Umbra Productions, Pavle Dinulović, dizajner zvuka i kompozitor sa Fakulteta Dramskih Umetnosti, i mnogi, mnogi drugi predavači.

Program događaja će voditi Aleksandar Manja, kao i urednici Play! časopisa.

Organizator Play, koji stoji iza digitalnog mesečnika Play!Zine, sledeće nedelje sprema još objava vezanih za Play!Con Winter 2022. Pratite zvanični sajt, kao i Facebook, Instagram i Twitter stranice za sve novosti o događaju, kao i listi ostalih timova koji će učestvovati na ovogodišnjem Play!Conu.

Vidimo se na Games.conu 26. i 27. novembra!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: