Kultura

Ponedeljak, 01.06.2020.

10:42

Predstava "Art" na Beogradskoj letnjoj sceni 2020: Počinje prodaja karata

Na inicijativu beogradskih pozorišta, koja su zatvorila svoja vrata za publiku 11. marta 2020. godine, zbog pandemije virusa kovid 19, uvođenja vanrednog stanja i uspostavljanja zdravstvenih mera prevencije i zabrane javnog okupljanja u zatvorenim prostorima, Grad Beograd i Sekretarijat za kulturu organizovao je i obezbedio jedinstvenu scenu na otvorenom na stadionu Tašmajdan.

Izvor: B92

Predstava
Foto: Promo

Ovo je jedinstven događaj koji je na jednom mestu okupio sva beogradska pozorišta i omogućio publici i svim gostima Beograda tokom juna i jula preko 40 pozorišnih predstava!

Na ovoj multifunkcionalnoj sceni, od 25. juna do 20. jula 2020. godine smenjivaće se, svake večeri, predstave sa repertoara svih beogradskih pozorišta, kao i predstave nezavisnih produkcija i drugih izvođačkih umetnosti .
Foto: Promo
Već od ponedeljka 1. juna Atelje 212, kao i sva beogradska pozorišta, otvoriće svoje biletarnice i prodavaće karte za svoje predstave.

To znači da će publika za svaku predstavu i informacije i karte moći da pronađe ili onlajn ili na biletarnici pozorišta čiju predstavu želi da gleda, a na veče predstave karte će moći da se kupe i na biletarnici stadona Tašmajdan.
Foto: Promo
Za sve večernje predstave koje počinju u 21 čas karte koštaju 500 dinara, a za dečje predstave, koje će se održavati od 18 časova, cena karte je 250 dinara.

Prateći uputstva kriznog štaba grada Beograda, preporuke o zdravstvenoj zaštiti i socijalnoj distanci, scena na Tašmajdanu omogućiće bezbednost kako umetnika i izvođača, tako i publike. Ukupan kapacitet je od 500 do 700 stolica u gledalištu.

Predstava Art Jasmine Reze, u režiji Alise Stojanović, u kojoj igraju Svetozar Cvetković, Tihomir Stanić i Branislav Zeremski, biće izvedena 3. i 4. jula 2020. godine u 21 čas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: